Nálunk ezt jelenti a garancia

Felelősen gondolkodó vállalkozóként azt valljuk, hogy szaktudásunkért, munkánk és a bútorok minőségéért is kezeskednünk kell. Nem is kérdés tehát, hogy a Nano konyháknál is van garancia, méghozzá kétféle is – ezekről esik most szó röviden.
Már gondolkodsz egy ideje, hogy lecserélnéd az ingatag ruhásszekrényedet, vagy esetleg egy kihasználatlan beugró falrészt szeretnél végre hasznosan kitölteni? Az egyik legjobb – hacsak nem a legjobb – ötlet egy beépített szekrény, ami számodra is előnyök sokaságával járhat. De nem árt, ha előtte átlátsz és megfontolsz pár dolgot.

 

Egyedi igények, tökéletes helykihasználás

Egy beépített szekrény egyedileg épített tárolási megoldást jelent, ami egy alapos helyszíni bemérés után fix helyre kerül az otthonodban. Ahogy a nevében is benne van: beépített, tehát elköszönhetsz a fent már emlegetett instabil szekrényedtől, ami minden ajtóbecsukásnál ide-oda billen.

Ha beépített szekrény mellett döntesz, először tudnod kell, mennyi helyed van, na meg azzal is tisztában kell lenned, mit szeretnél benne tárolni. Nem mindegy például, hogy a fürdőszobádba kerül-e, a kamrába vagy a hálódba, gardróbszekrény formájában, mert ehhez kell alakítani mind a belső tárolórészt, mind pedig a szekrény külsejét. Bizony, a megjelenése is olyan színűre és stílusúra szabható, mint a belső tér, illetve a többi bútorral is szépen tud harmonizálni.

Háztartási eszközöket szeretnél benne tárolni? Akkor inkább polcos részekből érdemes többet tervezni, mint akasztósból, vagy olyan rekeszből, ahová állítva kerülnek be a holmik. Ez utóbbi se maradjon el, hiszen ideális rejtekhelye lehet a porszívónak, a létrának, vagy épp a ruhaszárítónak.

 

Tipp: Ha belső világítást is szereltetsz a beépített szekrényedbe, azzal nemcsak szebbé teheted, hanem energiát is spórolhatsz, hiszen nem kell felkapcsolnod a lámpát az adott helyiségben, ha a szekrényedben keresel valamit.

Kézműves konyhabútor
 Egy környezettudatos konyhai design minden esetben egyszerű, letisztult és világos. Ez a minimalizmus nem csak a falakon, de a bútorokon, a lámpatesteken, a különböző berendezési tárgyakon egyaránt látható. Használjunk természetes anyagból készült textíliákat, függönyöket, újrahasznosított vagy lebomló szalvétákat és minimalizáljuk a papírtörlők használatát – nem is gondolnánk, évente hány fát vágnak ki csak a papírtörlők miatt…

A konyhák esetében talán az egyik legjobb megoldás a fenntarthatóság érdekében a multifunkciós konyhasziget, amely két nagyobb egységet foglal magába; az elsőben találjuk a hűtőt, a mosogatógépet és a szárítót, a másik egység pedig a “zöld” rész, ahol a korszerű hulladékgazdálkodás és az energiatakarékos üzemmód egyéb kellékei találhatók (pl. szelektív kukák). Érdemes energiatakarékos mosogatógépet használni, hiszen sokkal kevesebb vizet használ, mintha folyóvíz alatt mosogatnánk. 

Tipp:

Ha új konyhát szeretnél, és már találtál is hozzá szakembert, feltétlen kérdezd meg, milyen garanciát vállal a munkájára, illetve magára a konyhabútorra. Ha mellébeszél, nem tud egyenes választ adni, akkor mielőbb hátrálj ki a dologból, mert tetemes anyagi veszteséged lehet a dologból, ha valami rosszul sül el. Ne feledd: mindig olyan szakembert keress, akinél a garancia sem tabutéma. Még nem találtad meg a megfelelőt? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és szívesen válaszolunk további kérdéseidre is.