ÍGY ZAJLIK A MUNKA

Hogy dolgozunk?

Felmérés

Felméréskor a legnagyobb gondossággal, precizitással járunk el, hogy mind a gyártást, mind a beszerelést megkönnyítsük, meggyorsítsuk. Ha már kialakított kiálások vannak, akkor azokat figyelembe vesszük, ha még nincs, akkor egy tervezetet készítünk az ideális kiálásokról.

Tervezés

Beszélgetés folyamán felmérjük pontosan mire is fogja használni a konyháját. Ezek után felvázolunk egy ideális kialakítást, hogyan is lenne praktikus, komfortos az elrendezés. Majd a kiválasztott stílusnak megfelelően, elkészítjük a konyha látványtervét. A látványtervek átbeszélése és jóváhagyása esetén indul meg a gyártás.

Gyártás

Az alapanyagok, szerelvények megrendelése egyből folyamatba kerül. Korszerű műhelyünkben és optimálisan kialakított folyamatainknak köszönhetően, ez a lehető leggyorsabban történik. A legyártott elemek összeszerelve, kipróbálva, kitakarítva kerülnek csomagolásra. Csomagolás folyamán igyekszünk csak annyit csomagoló anyagot használni, amennyit a szekrények sérülésmentes szállításához feltétlen szükséges és ha lehetséges, újrahasznosítjuk.

Beszerelés

Modern Dewalt akkus gépeinkkel és a jó felmérésnek köszönhetően gyorsan, a lehető legnagyobb körültekintéssel történik. Munkaterületünket folyamatosan tisztán tartjuk és a munkálataink végeztével is úgy adjuk át a bútorát, hogy már bepakolásra készen van.

Minden olyan folyamatnál ahol otthonában vagyunk, lábzsákot, személyes kapcsolat esetén igény szerint maszkot viselünk.