Velünk tervezhetsz!

Házhoz visszük a konyhastudiót!

Nincs időd utánajárni, pedig már összállt milyen konyhát szeretnél? Jó lenne, ha lenne valaki aki odaáll melléd és segít megválaszolni minden kérdést?
Szeretnénk ebben segíteni, ezért találtuk ki a személyes szaktanácsadásunkat, ahol szakértő kezek vezetnek, hogy praktikus, gyönyörű és minőségi konyhád legyen.

Mindezt jelképes áron:
40 000 Ft-ért, amit természetesen megrendelés esetén a konyha árából jóváírunk.
Akivel találkozni fogsz:
Nagy Norbert – Nano Konyha cégvezető  

Elégedettségi garancia

Amennyiben nem lennél elégedett és ezt a tanácsadás végén jelzed, akkor 24 órán belül visszautaljuk az összeget a számládra.

Szeretnéd látni milyen lesz a konyhád?

3 napon belül elkészítjük a közösen megálmodott konyha látványtervét, ami pontosan megmutatja milyen lesz a konyhád. A fotó minőségű látványterv hasznos segítség, hogy már a konyhád elkészülte előtt készen lásd teljes egészében az egész konyha berendezését.

A látványterv és a szaktanácsadás ára: 150.000 Ft

v

Egy munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot!

Egy nap alatt árajánlatot küldünk

Prémium minőségben dolgozunk

Konyha. Neked.

Minden konyha amit elkészítettünk, teljesen személyre szabott. Közösen kitaláljuk és megtervezzük a konyhát, majd figyelve minden apró részletre legyárjuk és beszereljük a helyére.

Természetesen szívesen segítünk a konyhagépek beszerelésében is, a te dolgod már csak az, hogy jól érezd magad az új konyhában.

NANO konyhaműhely

A NANO konyhaműhely 36 éve tervezi, gyártja és építi be saját tervezésű konyhabútorait. A legújabb trendeket figyelemmel kísérve minőségi anyagok felhasználásával készítjük el a konyhádat.

“Örömmel várom a találkozót a leendő ügyfelekkel, a mai napig izgalommal töltenek el az új megoldások, az izgalmas terek, az egyedi konyhák.”

Nagy Norbert

cégvezető, Nano Konyha

Szeretnék egy új konyhát!

12 + 12 =

Kérlek írd be az összeadás eredményét a fehér négyzetbe és utána jelentkezz.