AZ ASZTALOSMESTER

Nagy Norbert

Asztalos család

Mivel édesapám is asztalos, így mondhatni a műhely volt a játszóterem. Már kisgyermekként a porral együtt szívtam magamba a szakma rejtelmeit, fogásait.

Első lépések

Nem volt kérdés, hogy milyen szakmám legyen. A szakma kiváló tanulójaként szabadultam fel, így mentesültem idő előtt a szakmunkásvizsga alól. Középfokú tanulmányaim után szerettem volna még nagyobb szakmai tapasztalatot, így a soproni tanulmányaim alatt faipari mérnöki és mérnöktanári diplomát is szereztem.

Az év asztalosa verseny

Tanulmányaim végeztével megmérettem magam a szakma elitjével is. Nagy büszkeség, hogy az elismert Az év asztalosa versenyen döntősként végeztem.

A mai napig izgalommal tölt el a szakmám, szeretem a kihívásokat, az új megoldásokat, örömmel nézem amikor az ügyfelek birtokba veszik a konyhájukat. A hosszútávú emberi kapcsolatokban hiszek, így büszkeséggel tölt el, amikor egy család sokadik lakásátalakításánál is mi segíthetünk, gyakorlatilag családtagnak számítunk.

Nano Bútor

2010-ben a fejlődési irányok indokolttá tették, hogy más formában vigyük tovább a családi vállalkozást, így immáron Nano-Bútor Kft. néven folytatjuk tovább.

Készen állsz, hogy elkezdjük a közös munkát?

Ha éppen nem tudjuk fogadni hívásod, visszahívunk!