Bútorok ahogy szeretnéd

Bútorkészítés

Magánszemélyeknek

Fő profilunk a kézműves konyhabútor készítés, de elégedett megrendelőink a többi helyiség egyedi bútorait is gyakran készíttetik el velünk, így széles referenciával rendelkezünk minden szoba vagy bútortípus kapcsán. Sokszínű tapasztalatunk által az otthon stílusa egységes marad, a pontos méretek és funkciók ismeretében pedig igazán hatékony megoldás születik.

HÁLÓSZOBA
BÚTOR

A nyugodt alvás a kiegyensúlyozott élet alapja. Ehhez pedig fontos nem csupán a matrac, de az ágy minősége is! Minőségi alapanyagokkal, különleges tárolómegoldásokkal, az ágyhoz passzoló éjjeli szekrénnyel és kiegészítő bútorokkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

NAPPALI
BÚTOR

Egy ízléses TV állvány, egy trendi komód vagy épp egy kandalló előlap egyaránt lehet otthona dísze, ha megfelelő minőségben, méretben és kivitelezésben készül. A nappalija minden bútora kapcsán is segíthetünk!

FÜRDŐSZOBA
BÚTOR

A fürdő egy speciális terület, nem csupán a funkciók tekintetében, de az anyagválasztás és a kivitelezés szempontjából is. A lecsapodó pára, a kifröccsenő víz és a sok tiszítószer mellett a kiállásokat is figyelembe véve tervezzük meg egyedi bútorát a fürdőszobába is!

EGYÉB

Egy otthonnak számtalan olyan kiegészítő része van, amely különleges funkcióval bír, de akkor működik jól, ha a háttérben maradva szolgálja ki lakói igényeit: az előszoba, egy lépcsőfeljáró vagy éppen egy ablakpárkány. Az ilyen területekre is hatékony megoldásaink vannak, melyek helytakarékosak, ugyanakkor a kért funkciónak megfelelőek.

Közületeknek

Megrendelőink között nem csupán magánszemélyek, hanem vállalkozások is megtalálhatók. Az elmúlt időszakban a nyugdíjasotthontól az éttermekig sokféle munkával találkoztunk már, mindig ügyelve az adott megrendelő igényeire, specifikumaira.

ÜZLETHELYISÉG BERENDEZÉS

Polcos vagy vitrines elrendezés, nyitott vagy zárt termékbemutatási lehetőségek, vásárlói fogadótér vagy pultos értékesítési pont – mindegyikben tapasztaltak vagyunk!

KÁVÉZÓ BERENDEZÉS

Bárpult, rakodótér vagy éppen vendégek számára alkalmas terek: egy egységes kávézói stílus szempontjából mindegyik kiemelten fontos. Ismerjük az egyes funkciók specifikumait, így kávézók, kocsmák, gyorséttermek számára is készítünk egyedi bútorokat.

IRODABÚTOR

A hatékony munkavégzés elengedhetetlen feltétele a megfelelő asztal, egy dokumentumok tárolására alkalmas szekrény vagy polc, illetve az egyeztetésekhez tökéletes tárgyalóasztal. Irodai referenciáink között mindegyik megtalálható.

IDŐSEK OTTHONA

Egy komplett idősek otthonát berendezni nem egyszerű folyamat, ugyanakkor megmutatja szolgáltatásaink komplexitását: az ágyak, a beépített szekrények, az ablakpárkányok, valamint a kisebb bútorok is szakembereink keze munkáját dicsérik.

ÉTTEREM BERENDEZÉS

A mátrafüredi 4 Évszak étterem és bár teljes berendezése a Nano-Bútor Kft. feladata volt. Így készült el a bejáratnál található pult egy különleges borkínáló funkcióval, egy irodai adminisztrációs elem, valamint az éttermi rész VIP megoldásai (tárgyaló, vízipipa asztal stb.)