Milyen stílusú konyhában képzeled el magad?

Kézműves konyhabútor készítés, egyedi kívánságok, egységes otthon és harmónia – négy különböző stílusban, hogy saját személyiségedet tükrözze a konyhád is.

A klasszikus konyhastílus egyaránt tartalmaz hagyományos és kortárs konyhai elemeket, annak ellenére, hogy nem feltétlenül követi az aktuális trendeket. A tradicionális stílusjegyeket megtartva használja a jelen kor legmodernebb technikai megoldásait, hogy funkciójában teljesen modern és praktikus legyen. Letisztult kialakítású, elegáns, időtlen megjelenéssel, ahol gyakran használnak fa elemeket, keményfa, erezett padlózatot, márvány munkalapot vagy éppen rozsdamentes acél készülékeket is. Nem ritka egy-egy üveges szekrényajtó sem, ezzel is keverve a régit és az újat.

Konyhatörténet

A country stílusú konyhák ezzel szemben sokkal barátságosabbak, melegebb színvilágúak, igazi meghitt kis részei lehetnek az otthonodnak. Az eredetileg amerikai vidéki tanyákból merītett rusztikus megjelenés, a természetes anyagok, a fagerendás mennyezet természetközeli hangulatot teremt, melyet remekül kiegészítenek a különböző szőtt kosarak, textilek, a kézzel festett kerámiák, egy-egy régi kilincs vagy fogantyú. Az ilyen stílusú konyhára alapból nagyon jellemző, hogy ez a család központi közösségi tere, így sokszor egy konyhasziget köré épül fel az egész helyiség. A fehér, a barna és a natúr árnyalatok dominálnak, ezzel is vidéki hangulatot varázsolva a konyhádba.

Konyhatörténet

A kortárs konyhák minden esetben egyediek, látványukban, megjelenésükben letisztultak, szintén átmenetet képeznek a hagyományos és a nagyon modern konyhák között, azonban színeiben sokkal bátrabbak, erőteljesebbek, mint például a klasszikus konyhák. Gyakran egészen indusztriális megjelenést keltenek betonpadlóikkal, sötét fogantyúikkal és csaptelepeikkel, trendi kiegészítőikkel. Az egyszerű, szép és letisztult formák azonban minden esetben a leginnovatívabb technikai megoldásokkal társulnak, hogy maximálisan praktikus és jól kihasználható legyen a konyha minden egyes négyzetcentimétere. A kortárs stílus mindig követi az aktuális irányzatokat a piacon és képes akár egy-egy extrémebb kiegészítővel is reagálni annak gyors változásaira – akár a Te pillanatnyi hangulatodnak megfelelően.

Konyhatörténet

Hasonló, de mégis egészen más a modern konyhastílus. Tiszta vonalak, rejtett megoldások, minőségi anyaghasználat, fa és fém elemek keveredése, egyszerű design és sima felületek jellemzik, azonban állandó stílusjegyekkel bír, mint például a hideg színek használata egy-egy élénkebb elemmel, a szögletes vonalvezetés vagy az erőteljes skandináv hatás. Általában nagyon exkluzívak, figyelemfelkeltőek, praktikusak és jól átgondoltak.

Konyhatörténet

Bármelyik stílusú konyha is áll közel hozzád, nézz körül az oldalunkon, inspirálódj, álmodozz és ha megvan az ötlet, mi segítünk a tervezéstől kezdve a gyártáson át egészen a beszerelésig. Keress minket elérhetőségeink bármelyikén!