Kétszer mér, egyszer vág – tartja a régi mondás, és milyen igaz! A konyhabútor tervezésénél is elengedhetetlen a helyszíni felmérés, hogy alaposan megnézhessük a pontos méreteket, kiállásokat, elrendezést, te pedig elmondhatod az anyagokkal kapcsolatos vagy épp funkcionális igényeidet. De mégis hogyan történik ez a személyes felmérés és szaktanácsadás? Nézzük!

 

  1. Kollégánk a megbeszélt időpontban személyesen megy el a megadott címre, a táskában egy mini konyhastúdió minden elemével. Így a felmérés során már lehet egyeztetni színekről, anyagokról, szokásokról. Természetesen a járványügyi szabályozásokat figyelembe véve, maszkban, kesztyűben.
  2. A felmérés egyben szaktanácsadás is, így a legtöbb felmerülő kérdésre rögtön tudunk válaszolni, megspórolva ezzel a felesleges köröket. Szakértő kezek vezetnek, hogy praktikus, gyönyörű és minőségi konyhád legyen.
  3. Lemérjük a pontos méreteket, hogy a helykihasználás tökéletes legyen.
  4. Megnézzük a kiállásokat, hogy minden berendezés optimális helyre kerüljön.
  5. Megnézzük a mozgási lehetőségeket, hogy minden kézre álljon, akár többen is kényelmesen elférjetek.
  6. Vizsgáljuk a tárolási kapacitásokat, hogy esetleg több pakolási lehetőséget tudjunk javasolni.
  7. Megnézzük a megvalósíthatóságot az előzetes igényekhez képest.

A személyes találkozó után elkészülhet az ajánlat, mely így már pontosabban meg tudja határozni a várható költségeket

A helyszíni felmérésnek egy egyszeri 40 000 Ft-os költsége van, melyet a megrendelt konyha árában jóváírunk.

Miért számolunk fel díjat?

  1. Mert komolyan vesszük a felmérést. Nagy Norbert, a Nano Konyha tulajdonosa látogat majd meg és szakértő tanácsokkal lát el a lehetőségek kapcsán.
  2. Két generációnyi, 36 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött a tervezésben és a gyártásban is jártasak vagyunk, így teljes körűen nézzük a lehetőségeket. 
  3. Mert egy konyhatervezés komplex gondolkodást igényel, így a felmérés során megállapított információk értéket jelentenek.
  4. Mert a komoly érdeklődőket részesítjük előnyben, akik megértik, hogy ezzel nekünk költségünk van.

 

Elégedettségi garancia

Amennyiben nem lennél elégedett és ezt a tanácsadás végén jelzed, akkor 24 órán belül visszautaljuk az összeget a számládra.