Az egyedi bútorkészítés piacán is egyre több szereplő jelenik meg, ugyanakkor hisszük, hogy megbízhatóságunk, referenciáink és szakmánk tisztelete továbbra is versenyelőnyt jelent a minőséget keresők számára. De milyen egyéb érvek szólnak még mellettünk? Nézzük!

 

1. 36 éves tapasztalat
Második generációs asztalos családként 36 éve vagyunk jelen megrendelőink élettereiben. Együtt gondolkodunk, javaslunk, megvalósítunk. Ez a tapasztalat olyan sok helyzetet felölelt már, ami a Te konyhád kialakításánál is előnyt jelent majd.

2. Hivatástudat
Számunkra az asztalos szakma nem csupán egy munka, hanem igazi szenvedély. Elhivatottan végezzük a munkánkat, ügyfeleink maximális elégedettségéért dolgozunk.

3. Komplex szolgáltatás a tanácsadástól a kivitelezésig
A személyes vagy telefonos szaktanácsadás után megtervezzük álmaid konyháját, majd legyártjuk és beszereljük. A munkamenetünk évek alatt csiszolódott ki, a szakértelem, a rugalmasság, a határidőtartás mind fontos szempont.

4. Folyamatos technológiai megújulás
Gyártási technológiánkat folyamatosan felülvizsgáljuk és javítjuk. Műhelyünket, gépeinket is folyamatosan fejlesztjük, hogy hatékonyabban és jobb minőségben tudjuk gyártani a bútorokat, konyhákat. Évente több millió Ft-ot költünk ilyen jellegű fejlesztésre.

5. Egyedi igények megvalósítása
A magas szintű szakmai tudással és technológiával megalkotott egyedi bútorok hosszútávon megbízható elemei egy otthonnak. Ezért fontos, hogy a kialakítás során ismerjük az igényeket, a várható funkciókat, a rendelkezésre álló teret, hiszen ezek alapján javaslunk megoldási lehetőségeket.

6. Prémium alapanyagok
Kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozunk, hiszen a hosszútávú megoldásokban hiszünk. Munkánkra 5 év garanciát vállalunk, hiszen biztosak vagyunk a minőségben.

7. Tiszta, rendezett, átlátható működés
Hiszünk abban, hogy a transzparens működés és folyamatok sokat számítanak megrendelőinknek is. Tőlünk hivatalos ajánlatot kapnak az érdeklődők, szerződést kötünk, a munka végeztével tételes számlát nyújtunk át. Cégünk szabálykövető, a magyar jogszabályoknak megfelelően működik, pénzügyileg stabil.

8. Széles portfólió
Az otthon minden szegletét a megfelelő bútorra emeljük tökéletesre. Fő profilunk a kézműves konyhabútor készítés, de emellett gyakran készítünk beépített szekrényeket, íróasztalokat, polcokat, ágyakat stb. is. Több otthon teljes körű berendezését mi készítettük, így nem csupán az egységes stílust, de tökéletes helykihasználást is sikerült megvalósítani.

9. Fenntarthatóság
Felelős módon működő, hosszú távon gondolkodó, a munkatársainkat, partnereinket és ügyfeleinket megbecsülő cég vagyunk.

10. Innováció
Követjük a legfrissebb konyhai trendeket, hiszünk az innovatív megoldásokban, így nap mint nap azért dolgozunk, hogy stílusban és megvalósításban is az optimális megoldást találjuk meg álmaid konyhájában.

+1. Emberi kapcsolatok
Számunkra kiemelten fontos megrendelőink elégedettsége, sokan visszatérő, lojális partnerekké váltak az évek során. Így a +1 érvünk hadd legyen egy ilyen személyes megjegyzés:
„A hosszú távú emberi kapcsolatokban hiszek, így büszkeséggel tölt el, hogy a legtöbb családnál már kifejezetten szeretettel fogadnak minket, örömmel használják bútorainkat, újabb megrendelésekkel bíznak meg minket. Az a célom, hogy az új megrendelőkkel is hasonló kapcsolat, elégedettség alakuljon ki.” – Nagy Norbert, tulajdonos, asztalosmester