Nano Konyha, a megbízható munkahely

Hiszünk a minőségben. Nem csupán a konyhakészítés során, de a mindennapokban is. Megbízható autókkal járunk, minőségi szerszámokkal, prémium munkaruhákban dolgozunk, kollégáink bejelentett, biztos munkahelyet kapnak. Ha Te is ilyen munkahelyet szeretnél, akkor most itt a lehetőség!

A NANO Konyha 36 éve tervezi, gyártja és építi be saját tervezésű konyhabútorait. A legújabb trendeket figyelemmel kísérve, minőségi anyagok felhasználásával készítjük konyháinkat. 2022-ben nagyobb növekedésre készülünk, így szeretnénk bővíteni meglévő csapatunkat. Ha épp állást keresel, és érdekel hogyan dolgozunk, mit érdemes rólunk tudni, akkor ez a cikk neked szól!

Hogyan dolgozunk?

Kiváló körülmények
Korszerű műhelyünkben és optimálisan kialakított folyamatainknak köszönhetően az alapanyagok, szerelvények megrendelése egyből bekerül a komplex feladatsorba, így a megvalósítás a lehető leghatékonyabban történik.

Helly Hansen munkaruha
Hiszünk abban, hogy egy magas minőségű munkaruha hozzátesz a napi komforthoz, hiszen nem kopik, nem szakad, bírja a napi mosást, a mindennapos igénybevételt. Munkatársainknak ezért a kiváló minőségű Helly Hansen munkaruhákat választottuk, ezen a téren is a hosszútávú megoldásokban hiszünk.

Konyhatörténet

Prémium munkagépek
Modern Dewalt akkus gépeinknek köszönhetően gyorsan, a lehető legnagyobb pontossággal történik a munkavégzés. A nagyobb megmunkáló gépeknél is figyelünk a folyamatos megújulásra, valamint innovatív készülékekkel bővüljük az eszközparkot.

Kényelmes közlekedés
Munkánk része a rendszeres utazás, akár a konyhák felmérése, akár a beépítése kapcsán. Fontosnak tartjuk, hogy ezekben az időszakokban is biztonságos és kényelmes körülményeket biztosítsunk, így 1-3 éves Renault haszongépjárművekkel járjuk a környéket.

Prémium munkagépek

Biztonságos, bejelentett munkavégzés
Fontosnak tartjuk a jogtiszta működést, így munkatársaink bejelentett jogviszonyban dolgoznak nálunk, biztosítást kötünk rájuk és anyagilag is értékeljük a kiemelkedő teljesítményt.

Milyen munkatársakat keresünk?

Mi is elvárjuk a megbízhatóságot
Olyan munkájára igényes, dolgozni akaró munkatársat keresünk, akinek van tapasztalata az asztalosműhelyben felmerülő feladatokban, ugyanakkor nem feltétlenül rendelkezik asztalos végzettséggel.

Munkavégzés
A munkavégzés helye alapvetően Heves és Pest megye, de a telephelyünk Nagyfügeden található, ahol az idő nagy részét töltjük. A munkaidő 7 órától 16 óráig tart.

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy csatlakoznál hozzánk, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekünk az önéletrajzodat!

Érdekel az állás, jelentkezem!

4 + 1 =

Önéletrajzodat direktben is elküldheted, ez esetben lépj velünk kapcsolatba: